ارسال مطلب فیس‌ بوک توییت
نقش مادران در تربیت دینی فرزندان

تربیت فرزندان از روح حاکم بر خانواده نشات می‌گیرد

یک استاد روانشناس تربیتی گفت: مادران به هر قیمتی نباید تن به کار و تحصیل بدهند، چرا که وظیفه اصلی آنها تربیت فرزندان است. مریم ادیب با بیان این‌که «یک مادر خوب می‌تواند یک فرزند خوب پرورش دهد» اظهار کرد: خیلی وقت‌ها برای تربیت فرزندان دنبال راهکار عملی هستیم در صورتی که اگر یک روحیه

تربیت فرزندانیک استاد روانشناس تربیتی گفت: مادران به هر قیمتی نباید تن به کار و تحصیل بدهند، چرا که وظیفه اصلی آنها تربیت فرزندان است.

مریم ادیب با بیان این‌که «یک مادر خوب می‌تواند یک فرزند خوب پرورش دهد» اظهار کرد: خیلی وقت‌ها برای تربیت فرزندان دنبال راهکار عملی هستیم در صورتی که اگر یک روحیه و معنویت خوبی داشته باشیم می‌توانیم آن را به فرزندان خود انتقال بدهیم، به دست آوردن معنویت یک کار فرمولی نیست.

وی ادامه داد: آرامش، اخلاق، ادب، سخت‌کوشی، پرتلاش بودن و نحوه برقراری ارتباط افراد با همدیگر از درون خانواده شکل می‌گیرد اگر فرزندان در خانواده احساس امنیت کنند آنها پدر و مادر را برای خود الگو قرار می‌دهند و دوست دارند مثل آنها باشند.

ادیب خاطرنشان کرد: باید ببینیم چه روحی در خانواده حاکم است، آن روح به فرزندان انتقال پیدا می‌کند زنی که به هر قیمتی‌ می‌خواهد کار کند و یا ادامه تحصیل بدهد درست نیست. زن خانواده باید هدفمند باشد و مسائل زندگی را برای خود تعریف کند.

این نویسنده کتاب تربیت کودکان و نوجوانان ادامه داد: زنان جامعه ما باید بدانند که نقش اصلی آنها تربیت و آموزش فرزندان است آنها نباید آموزش معرفتی خود را ادامه بدهند و در مقابل آن از آموزش فرزندان کم بگذارند.

وی ادامه داد: انسان‌ها باید صاحب‌نظر باشند نه این که صاحب مدرک. بین کوثر بودن و اصل تکاثر بودن فرق است. وجود انسان باید از ادب، معرفت و ایمان پرباشد و با وصل شدن به کار و مدرک نمی‌توانیم کوثر بودن را به دست آوریم.

ادیب تصریح کرد: ارگان‌ها و نهادهای جامعه ما به جای این که اشتغال سطحی در جامعه به وجود آورند باید عمقی‌تر کار کنند باید به فکر و تفکر افراد ارزش بدهیم تا بتوانند ملاک‌ها را درست تشخیص بدهند و راه اصلی و فرعی را بدانند.

این استاد روانشناسی در پایان گفت: متاسفانه مادران ما گاهی فقط به کلاس‌های قرائت و تجوید روی می‌آورند در صورتی که این کارها باید در جوانی باشد و بعد از آن در جلسات قرآنی شرکت کنند تا بدانند قرآن برای زندگی آنها چه برنامه‌ای ارائه داده است.

منبع: ایسنا